Shiatsu som friskvård

De flesta förknippar friskvård med klassisk svensk massage, med massor av olja, eller naprapater som knäcker leder och masserar kraftfullt.

Som arbetsgivare kan det vara bra att tänka på att inte alla är bekväma med att klä av sig inför en främmande person, det kanske känns extra jobbigt när man dessutom är på sin arbetsplats. Jag vet att många även upplever att korrigering av t ex kotor är djupt obehagligt och skrämmande.

Om du vill att fler av dina anställda ska börja ta ansvar för sin hälsa, kan det vara en idé att erbjuda dem flera vägar att gå. Shiatsu är särskilt lämplig att erbjuda som friskvård till dina medarbetare eftersom:

Enkelhet Du slipper klä av dig inför behandlingen och jag använder inga oljor eller krämer – du slipper riskera att få fläckar på dina kläder eller känna stress över att hinna byta om.

Praktisk Jag arbetar på en futon-madrass som jag enkelt rullar ut på en friställd golvyta.

Stärk immunförsvaret Kontinuerliga shiatsubehandlingar kommer ge friskare, mer energifylld personal och minska antalet sjukdagar.

Förebygg stress Shiatsu har en starkt lugnande effekt och ger ro att sortera i tankar och känslor. Ni blir skarpare, mer fokuserade och fyllda med ny energi och livsglädje.

Slipp musarm Många får arbetsskador pg a stillasittande arbete eller monotona rörelser. Många av dessa kan förebyggas vid regelbunden shiatsubehandling.

Känn efter Jag erbjuder prova-på-dagar till förmånligt pris.

Kontakta mig nu för att boka tid för provbehandlingar, för att få en offert eller om du har ytterligare frågor om shiatsuns positiva effekter.